Errore durante l'apertura porte TP-LINK HR340G

Bonezinho
Messaggi: 1
Iscritto il: 13/11/2011, 3:14
Contatta:

Errore durante l'apertura porte TP-LINK HR340G

Messaggioda Bonezinho » 13/11/2011, 3:32

Digito nel browser: http://192.168.1.1. Poco dopo Advanced Settings>Forwarding>Virtual Servers>Add New. ho messo il Add New Port (81) e il PI, poi SALVA. apaece questo errore: The IP address is not in the same subnet with the LAN! (Italiano)
----------------------------------------------------------------------
Erro ao abrir porta TP-LINK HR340G

Digito no navegador: http://192.168.1.1. Logo depois Advanced Settings>Forwarding>Virtual Servers>Add New. Coloco a porta (81) e o IP, depois em SAVE. apaece esse erro: The IP address is not in the same subnet with the LAN! (Português)
-----------------------------------------------------------------------
Error opening port TP-LINK HR340G

I type in the browser: http://192.168.1.1. Soon after Advanced Settings> Forwarding> Virtual Servers> I put the Add New Port (81) and the IP, then SAVE. apaece this error: The IP address is not in the Same subnet with the LAN!



nebbia88
Supporter
Messaggi: 3698
Iscritto il: 26/11/2010, 17:15
Contatta:

RE: Errore durante l'apertura porte TP-LINK HR340G

Messaggioda nebbia88 » 13/11/2011, 10:58

i'd like to know what is your favourite language, but maybe you can translate this with google :P

what IP are you trying to forward a port to? is that the ip of a device with internet access? does it works (the internet from that device)?


Torna a “TP-LINK”

Chi c’è in linea

Visitano il forum: Nessuno e 0 ospiti